Hjem Medlem Kurs og konferanser Lederkonferansen 2017

Lederkonferansen 2017

Styret i Norsk Folkehjelp inviterer til Lederkonferansen 2017 på Sørmarka utenfor Oslo  07.-08.10

Styret i Norsk Folkehjelp inviterer årlig tillitsvalgte på alle nivåer i organisasjonen til Lederkonferansen. Konferansens formål er å sikre tett kontakt mellom de ulike leddene i organisasjonen.

På konferansen skal vi blant annet snakke om "Frivillighet i endring og utvikling" og hvilke utfordringer Norsk Folkehjelp kommer til å møte i årene framover.

Konferansen følger også opp Landsmøtets og styrets planer rundt rekruttering. For deg som er lokallagsleder vil innspill knyttet til daglig drift også være av de nyttige temaene vi er innom. 

På konferansen er det satt av rikelig med tid til diskusjon i plenum. Et viktig mål med konferansen er at vi sammen tar pulsen på organisasjonen og diskuterer organisasjonsutvikling i bred forstand. Derfor er det i programmet også satt av tid til å snakke om nettopp vekst, utvikling og deltakelse, samt uformell utveksling av erfaringer.

Å jobbe i et styre i Norsk Folkehjelp, uansett om det er lokalt, regionalt eller sentralt, kan være krevende. Forventningene er høye og det ytes viktig innsats enten det er for flyktninger i mottak, for pasienter i vår beredskap eller i vårt ungdomsarbeid. Programmet skal også reflektere utfordringer i driften som vi som organisasjon må adressere.

 

Hvem skal møte: Lederkonferansen består av styret i Norsk Folkehjelp, alle lokallagsledere (eventuelt en stedfortreder fra styret),  ledere for regionstyrene, samt styrene i Solidaritetsungdom, Sentralt Sanitetsutvalg og Sentralt ungdomsutvalg Sanitet.

Sted: Sørmarka utenfor Oslo

Når: 07.-08. oktober

Pris: Kun reisefordeling

 

Det blir satt opp fellestransport fra Oslo S kl 1130 lørdag og det går felles transport tilbake fra Sørmarka kl 1400 til Oslo S på Søndag.

 

Program følg lenken!

 

Påmeldingen er stengt. Du må ta kontakt med Per Øivind Eriksen på Per.eriksen@npaid.org om du har spørsmål om dette!

05.09.2017 | Therese Nordhus Lien