Hjem Medlem Lokallag og regioner Fylker Rogaland Sandnes Nyheter
Alle

Ambulansekurs

30.12.12 | Torunn Aaslund

Se video fra ambulansekurset.

Generalsekretæren på besøk hos NF Sandnes

30.12.12 | Torunn Aaslund

Generalsekretæren til Norsk Folkehjelp, Liv Tørres, var på besøk i Norsk Folkehjelp region Sør-Vest og Rogaland.
Mandag 14. mai var styrene i NF Sandnes, Jæren, Stavanger, Haugaland og Strand invitert til Austrått hvor møtet med generalsekretæren fant sted.

Bra temakveld om idrettsskader

30.12.12 | Torunn Aaslund

Sigrun Kleiv fra Sandnes Kiropraktorklinikk og medisinsk ansvarlig i Sandnes Ulf var ikveld og snakket om idrettskader.

Årsmøte 2012

30.12.12 | Torunn Aaslund

Årsmøte 2012 ble gjennomført den 22/2 i våre flotte nye lokaler. 16 ivrige folkehjelpstilhengere stilte til generalforsamlingen som ble avholdt i lokallagets eget lokale. Lederen fra 2011 (Morten Ramsfjell) åpnet festen, og nestlederen (Lars Aabø) tok forsamlingen gjennom møtets agenda.

Juleavslutning

30.12.12 | Torunn Aaslund

I god tradisjon ble det avholdt juleavslutning for NF Sandnes. Denne gangen i våre nye flotte innreda lokaler på Austrått. Det ble og foretatt trekning av årets julelotteri.

Leiteaksjon på Sør-Jæren

30.12.12 | Torunn Aaslund

Alarm-melding kom 1255 30. april. En person var savnet ved Åna kretsfengsel nær Nærbø. Vedkommede ble funnet i god behold.

ATV Opplæring med Saniteten

30.12.12 | Torunn Aaslund

I kveld har lokallaget hatt opplæring på kjøring av ATV i ulendt terreng. Hovedsaklig ble det opplæring av nye mannskaper, slik at flere har anledning til å bruke ATV på kommende øvelser og leteaksjoner. Turen gikk til Bersagel, Hamre Gård, hvor løypen besto av både traktorvei og utmark. ATV-opplæringen ble godt mottatt av samtlige deltakere, og det appellerte til snar gjentakelse.

Mye aktivitet på Huset

30.12.12 | Torunn Aaslund

Nå etter at Folkehjelpshuset er stort sett ferdig, så er det blitt ganske mye god aktivitet her. Lokalet leies og ut på dagtid som kurslokale, og kvelder og helger brukes gjerne til å kjøre egne kurs på mannskaper og instrukterer. Samme helg som DHLR instruktøropplæringen foregikk, så var det og oppdatering av DHLR kunnskaper for mannskaper, og kurs i Alarmering og Rapportering ifm søk og redningsoppdrag.

Nye instruktører

30.12.12 | Torunn Aaslund

Norsk Folkehjelp Sandnes har i den senere tid fått nye førstehjelpsinstruktører

Norsk Folkehjelp på Alan Jackson konsert

30.12.12 | Torunn Aaslund

For første gang har Forus Travbane blitt brukt som en konsertarena, som hør og bør var countrymusikk med en skikkelig amerikansk cowboy, bedre kjent som Allan Jackson.