Hjem Medlem Lokallag og regioner Fylker Rogaland Sandnes Nyheter Mye aktivitet på Huset

Mye aktivitet på Huset

Nå etter at Folkehjelpshuset er stort sett ferdig, så er det blitt ganske mye god aktivitet her. Lokalet leies og ut på dagtid som kurslokale, og kvelder og helger brukes gjerne til å kjøre egne kurs på mannskaper og instrukterer. Samme helg som DHLR instruktøropplæringen foregikk, så var det og oppdatering av DHLR kunnskaper for mannskaper, og kurs i Alarmering og Rapportering ifm søk og redningsoppdrag.

Fredagen i forkant av DHLR instuktøropplæringen, fikk vi bistand av DHLR instruktør fra NF Stavanger, Terje Røren, til å kvalitetssikre våre ferdigerheter som DHLR utøvere. Mannskaper og framtidigere DHLR instruktører fikk en grundig oppfriskningsrunde med Hjertestarteren.

Mandagen etterpå var Lars Petter Thorkildsen(NF Sandnes) på plass og kjørte kurs i Alarmering og Rapportering ifm søk og redningsoppdrag. Her var det fokus på Alarmeringsprotokoll, oppfrisking av deltakere/mottakere, systemer og eksempler. Rapportering iht GP1440 skjema ble også gjennomgått, slik at midler refunderes tilbake til laget etter beste måte etter endt aksjon. Representanter fra styret, sanitet og andre grupper deltok.

30.12.2012 | Torunn Aaslund