Hjem Nyheter Nyhetsarkiv
Alle

Fokostmøte og feiring av kvinnedagen

17.02.20 |

Solidaritet med verdens kvinner!

Velkommen til Fagkonferanse Sanitet 2020!

10.02.20 | Ida Kroksæter

Ikke gå glipp av årets største arrangement for mannskaper og sanitetsungdom i Norsk Folkehjelp!

Norsk Folkehjelp: En voksende krise i nordvest Syria

5.02.20 |

- Hvis ikke det internasjonale samfunnet reagerer blir resultatet flere døde, flere internt fordrevne og økende sult, sier seksjonsleder for Midtøsten Trude Falch i Norsk Folkehjelp.

USA vedtar ny bruk av landminer – et alvorlig steg i feil retning

4.02.20 |

Trump-administrasjonen vedtok fredag å reversere Obama-administrasjonens beslutning fra 2014 om å avstå fra å bruke, anskaffe og produsere anti-personellminer. Han åpner også for å ta i bruk av såkalte ”smarte” anti-personellminer. Dette er et langt skritt i feil retning

Den såkalte fredsplanen undergraver folkeretten

29.01.20 | Shoaib Sultan

President Trumps såkalte fredsplan for Israel-Palestina-konflikten er provoserende ensidig. Ingen løsning er mulig uten palestinerne ved forhandlingsbordet. Planen er en undergraving av folkeretten og FN, og Norge må ta sterk avstand til planen.

Bidrar din bank til brudd på folkeretten?

23.01.20 | Morten Færden Kristensen

På okkupert palestinsk territorium bygges nye ulovlige bosettinger, toglinjer og murer, mens palestinske beboere mister muligheten til å dyrke egen jord og ferdes fritt. Alt dette ved hjelp av norske sparepenger! Hvordan er dette mulig, og hvorfor er folkeretten så lett å overse dersom det gir økt avkastning?

IT-bedrift gir digital opplæring til innvandrerkvinner

16.01.20 | Ann Susanne Kulasingam

Høsten 2019 startet en helt ny kompetansefremmende seminarrekke som gir kvinner med minoritetsbakgrunn opplæring i digital kompetanse. Denne kompetansen er helt nødvendig for å sikre deltakelse og inkludering i dagens teknologisamfunn.

Velkommen til Rik på Mangfold-konferansen 2020

8.01.20 | Therese Nordhus Lien

25. Februar klokken 8.30 åpner vi dørene til Forstanderskapssalen på Sentralen i Oslo, og inviterer til lanseringskonferanse med spennende program. 

Velkommen til organisasjonssamling 2020!

6.01.20 | Ida Kroksæter

Er du tillitsvalgt i Solidaritetsungdom? Ønsker du å bli helt konge på organisasjon, lære viktig og nyttig kunnskap om hvordan drive, bygge og løfte en organisasjon? Da må du bli med på en fantastisk helg med Solidaritetsungdom! 

På tide med en lovendring – gi ureturnerbare et verdig liv!

20.12.19 | Jørn Henning Lien

Norsk Folkehjelp applauderer handlingene og holdningene til Gunnar Stålsett og Arne Viste. To forkjempere for en mer human verden tuftet på medmenneskelighet med de mest sårbare i vårt samfunn. De har gjennom sine handlinger synliggjort det absurde i lovgivningen ovenfor ureturnerbare asylsøkere og risikert straffeforfølgelse ved å gi arbeid til mennesker uten grunnleggende rettigheter som befinner seg i en utrolig sårbar situasjon.