Hjem Nyheter Nyhetsarkiv
Alle

Innspill til KrF sitt landsmøte

27.04.17 |

Vi ønsker Kristelig Folkeparti lykke til med landsmøtet 27-30. april. Særlig gledelig er det at partiet synes å være enig med oss i at integreringen må starte fra dag én. Norsk Folkehjelp har fem viktige innspill til landsmøtedelegatene.

– Frykter hel-kommersiell asyldrift

25.04.17 | Pressemelding

I strid med Stortingets ønske utraderes ideelle aktører fra drift av asylmottak. – Vi er bekymret for hvem som skal tale beboernes sak uten ideelle aktører på feltet, sier Henriette Killi Westhrin, generalsekretær i Norsk Folkehjelp.

Konstruktivt fra Arbeiderpartiet om atomvåpen

23.04.17 | Pressemelding

Arbeiderpartiets landsmøte signaliserte i helgen at de dersom de kommer i regjering vil sørge for at Norge i likhet med NATO-landet Nederland vil delta i FN-prosessen om en avtale som forbyr atomvåpen. – Dette lover godt, sier Henriette Killi Westhrin, generalsekretær i Norsk Folkehjelp.

Forventer at NBIMs forventningsdokument på skatt følges opp

21.04.17 | Pressemelding

Norsk Folkehjelp er fornøyd med at NBIM har vedtatt et forventningsdokument på skatt, men mener det er viktig at dokumentet følges opp og at datterselskapene i skatteparadis avvikles.

Innspill til Arbeiderpartiets landsmøte

20.04.17 | Julie Offerdal

Arbeiderpartiets landsmøte foregår fra 20-23. april. Her er Norsk Folkehjelps viktigste innspill til landsmøtedelegatene.

Norsk Folkehjelp: - Folk har vært flinke til å ta hensyn til forholdene

17.04.17 | Ida Kroksæter

Norsk Folkehjelp har så langt registrert 41 oppdrag i påsken, noe som er på samme nivå som fjoråret.

Norsk Folkehjelp forbereder seg på storinnrykk av påsketurister i fjellet

12.04.17 | Ida Kroksæter

Norsk Folkehjelps mannskaper i påskeberedskap forbereder seg på en hektisk påskehøytid.

600 000 til nye minehunder

5.04.17 | Ingebjørg Sørenes

Jernbanepersonalets bank og forsikring (Jbf) gir 600 000 kr til opplæring av to nye minevalper i en ny 3-årsavtale med Norsk folkehjelp.

Fortsetter kampen mot landminer og andre eksplosiver

4.04.17 |

Selv om antall mineofre har gått kraftig ned etter at mineforbudet og klasevåpenforbudet ble forbudt i 1997 og 2008, har det for første gang på over et tiår vært en økning i antall mineofre. Hovedgrunnen til dette krigene i Syria, Irak og Yemen. 6000 mennesker ble drept eller skadd av miner i fjor.

Regjeringen viderefører fortidens utviklingspolitikk

4.04.17 | Pressemelding

I hovedpunktene til Stortingsmeldingen om utvikling ser vi et urovekkende tradisjonelt syn på utvikling, og en urokkelig tro på at økonomisk vekst drypper ned på de fattige. Norsk Folkehjelp etterlyser tiltak for å gjøre noe med dramatiske økningen i økonomisk ulikhet globalt.