Hjem Nyheter Nyhetsarkiv
Alle

Sommercamp for Sanitetsungdom 2019

25.03.19 |

I år, som i fjor, arrangeres det Sommercamp for sanitetsungdom på Bolten.

Pressemelding: – Vi ser en fantastisk mobilisering av frivillige på Møre

24.03.19 |

Den frivillige innsatsen i forbindelse med evakueringen av cruiseskipet Viking Sky fortsetter.

Kvinner Kan - et kurs som endrer liv

22.03.19 | Ingebjørg Sørenes

Norsk Folkehjelp har arrangert Kvinner kan-kurs for innvandrerkvinner i over 15 år. Formålet med kurset er å tilby et nettverk, skape trygghet og øke kvinnenes deltakelse i nærmiljø og arbeidsliv.

Ny æra for LO Stat

22.03.19 | Are Stranden

Samarbeidsavtalen mellom LO Stat og Norsk Folkehjelp er nå en realitet. Det bevilges 400 000 kroner over de neste to årene til utviklingsarbeidet i Bolivia. Det er solidaritet i praksis!

– Politikerne våre må si nei til bombing av byer

20.03.19 | Hilde Sofie Pettersen

Starter internasjonal kampanje for å beskytte sivile i krig. – Våpen som er laget for åpne slagmarker fører til enorme lidelser blant sivile når de brukes i tettbebygde strøk, sier Henriette Westhrin, generalsekretær i Norsk Folkehjelp. 

Handel og Kontor med økt engasjement for Myanmar

18.03.19 | Are Stranden

Forbundet Handel og Kontor i Norge har nå formalisert samarbeidsavtalen med Norsk Folkehjelp og vil i tillegg til den økonomiske støtten ha et økt fokus på både politisk påvirkning og engasjement for Myanmar i organisasjonen fremover.

Kua reddet familieøkonomien

13.03.19 | Sara Hamdy

Folk i Nordøst-Syria har lidd mye under krigen og herjingene til ISIL, og mange sliter med å klare seg økonomisk. Et hjelpeprosjekt med utdeling av dyrefôr gir kyrne bedre helse, og menneskene nytt håp.

Workshops på Fagkonferanse Sanitet 2019

13.03.19 | Ida Kroksæter

Her kan lese mer om og melde deg på workshopene på årets Fagkonferanse Sanitet.

Svært bekymret for menneskerettighetssituasjonen i Honduras

7.03.19 | Pressemelding

Aktivister som kjemper for miljø- og menneskerettigheter i Honduras er under sterkt press. Flere organisasjoner Norsk Folkehjelp samarbeider med har opplevd drap, fengslinger og trusler den siste tiden.

Ja til atomvåpenforbud i Oslo

3.03.19 | Ingebjørg Sørenes

- Det er fantastisk gode nyheter at Oslo ønsker å slutte seg til ICANs byopprop for atomvåpenforbudet! Byer er særlig utsatt for bruk av atomvåpen, og har derfor et spesielt ansvar for å vise vei i kampen mot disse inhumane masseødeleggelsesvåpnene, sier en strålende glad generalsekretær Henriette Westhrin i Norsk Folkehjelp.