Hjem Nyheter Nyhetsarkiv
Alle

IT-bedrift gir digital opplæring til innvandrerkvinner

16.01.20 | Ann Susanne Kulasingam

Høsten 2019 startet en helt ny kompetansefremmende seminarrekke som gir kvinner med minoritetsbakgrunn opplæring i digital kompetanse. Denne kompetansen er helt nødvendig for å sikre deltakelse og inkludering i dagens teknologisamfunn.

Velkommen til organisasjonssamling 2020!

6.01.20 | Ida Kroksæter

Er du tillitsvalgt i Solidaritetsungdom? Ønsker du å bli helt konge på organisasjon, lære viktig og nyttig kunnskap om hvordan drive, bygge og løfte en organisasjon? Da må du bli med på en fantastisk helg med Solidaritetsungdom! 

På tide med en lovendring – gi ureturnerbare et verdig liv!

20.12.19 | Jørn Henning Lien

Norsk Folkehjelp applauderer handlingene og holdningene til Gunnar Stålsett og Arne Viste. To forkjempere for en mer human verden tuftet på medmenneskelighet med de mest sårbare i vårt samfunn. De har gjennom sine handlinger synliggjort det absurde i lovgivningen ovenfor ureturnerbare asylsøkere og risikert straffeforfølgelse ved å gi arbeid til mennesker uten grunnleggende rettigheter som befinner seg i en utrolig sårbar situasjon.

Samfunnspolitisk fagkonferanse 2020

12.12.19 |

Er du interessert i internasjonalt solidaritetsarbeid? Er du engasjert i flyktning- og inkluderingsarbeid? Lurer du på hvordan vi i Norsk Folkehjelp kan bidra i de globale utfordringene verden står overfor?

Lære å påvirke

9.12.19 |

Norsk Folkehjelp arrangerte 15. november sitt første kurs i politisk påvirkningsarbeid. Det var til sammen 10 medlemmer fra lokallagene i Sunnhordaland, Sunnfjord, Bergen og Solidaritetsungdommen i Bergen som møtte opp.

Norsk Folkehjelp 80 år

6.12.19 |

Fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon fyller 80 år lørdag 7. desember 2019. Vi ble stiftet av Landsorganisasjonen i Norge 7. desember 1939.

En ny landminekrise pågår nå

24.11.19 |

Samtidig som utsendinger fra hele verden kommer til Oslo for å styrke den globale innsatsen mot landminer, inntar Røde Kors og Norsk Folkehjelp Jernbanetorget i Oslo for å minne folk på at landminer fortsatt er et humanitært problem, med en dobling i antall landmineofre de siste årene.  

 

Nominér kandidater til styret i NF Solidaritetsungdom

22.11.19 |

Valgkomiteen har startet sitt arbeid med å finne gode kandidater til ungdomsstyret og ny valgkomité for 2020/2021!

Norsk Folkehjelps program under Oslo-konferansen for en minefri verden

19.11.19 | Ingebjørg Sørenes

Oslo-konferansen for en minefri verden arrangeres i Oslo fra tirsdag 26. til fredag 29.november. Norge er presidentskap for Minekonvensjonen i 2019, og var sterkt medvirkende til at Minekonvensjonen ble vedtatt i Oslo i september 1997. Norsk Folkehjelp har siden starten i Kambodsja i 1992 bygget seg opp til å bli en av verdens største aktører innenfor humanitær minerydding, og var en sterk pådriver for minekonvensjonen.

Norsk Folkehjelp inviterer: Temakveld for redningstjenesten i Innlandet

19.11.19 | Ida Kroksæter

Norsk Folkehjelp, med støtte fra Gjensidigestiftelsen, inviterer til temakveld for alle i redningstjenesten i Innlandet.