Hjem Nyheter Nyhetsarkiv 2017 En mulighet til å se Norge

En mulighet til å se Norge

Scroll ned for å se film eller for info om påmelding.

100 nordmenn får mulighet til å vise sine favorittsteder til 100 personer som er nye i Norge når Nettbuss kjører igang #VisMegNorge.

Brann stadion, Kristiansand dyrepark eller kanskje en spesifikk benk med utsikt i Holmenkollen? Alle har vi våre favorittsteder, og i sommer byr Nettbuss i samarbeid med Norsk Folkehjelp på en mulighet til at flere skal få glede av disse stedene.

100 personer som er nye i Norge får i sommer tildelt en «guide» som skal ta vedkomne med til sitt favorittsted innen rekkevidde av Nettbuss sine stoppesteder .Kampanjen har fått navnet Vis meg Norge og Norsk Folkehjelp sin oppgave er å rekruttere personer som er nye i Norge og kan tenke seg å bli med på tur.

– Dette er en utmerket mulighet til at flere som er ny i Norge kan få se mer av det flotte landet vårt. Det passer godt med vår visjon om at integreringa bør starte fra dag én.  Og så er det en ekstra hyggelig tanke at det kan oppstå nye vennskap underveis, sier Henriette Killi Westhrin, generalsekretær i Norsk Folkehjelp.

Hvis du har et favorittsted du gjerne vil vise frem kan du melde deg på via nettsiden vismegnorge.no.

Hvis du er ny i Norge og tenker at denne muligheten passer for deg, kan du kontakte Norsk Folkehjelp på epost irmaj@npaid.org for mer informasjon.

 

 

21.06.2017 |