Hjem Nyheter Nyhetsarkiv 2019 Nominér kandidater til styret i NF Solidaritetsungdom

Nominér kandidater til styret i NF Solidaritetsungdom

Foto: Werner Andersson

Valgkomiteen har startet sitt arbeid med å finne gode kandidater til ungdomsstyret og ny valgkomité for 2020/2021!

Å ha sentralt tillitsverv i NF Solidaritetsungdom er en fantastisk erfaring å ta med seg videre i livet, i tillegg til å være givende, lærerikt og morsomt!

Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdom er en organisasjon som stadig vokser innenfor områdene asyl- og inkluderingsarbeid, avskaffelse av atomvåpen og internasjonal solidaritet. Har du lyst til å være med på å jobbe sammen med andre for en mer rettferdig fremtid, er et tillitsverv i styret noe for deg!

Å ha et verv i styret til Solidaritetsungdom krever forpliktelse til dette arbeidet, og tar litt tid. Det sagt, vil styret få god opplæring og oppfølging. Det viktigste er derfor at du har lyst til å lære og har et engasjement for Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdommens kjerneområder og arbeid. Nye medlemmer oppfordres derfor på lik linje med de som har vært med en stund til å søke. Valgkomiteen ønsker å komme i kontakt med alle som kunne tenke seg å stille til valg, eller som har forslag til gode kandidater. 

Vi oppfordrer alle ungdomsgrupper og lag til å nominere kandidater. Alle som har lyst og er engasjerte, oppfordres til å søke. Send inn en søknad og ikke tenk så mye på at du mangler erfaring eller ikke er god nok, kanskje er det akkurat DU som mangler i styret?

Vi anbefaler alle grupper og lag å ha dette som egen sak på neste medlemsmøte. I nominasjonsprosessen kan man velge å sende inn samlede forslag fra lag og grupper, eller man kan sende inn forslag som enkeltmedlem. Frist for forslag til valgkomiteen er 1. februar, men jo tidligere dere sender inn deres forslag, jo bedre tid har vi til å lage et godt sammensatt styre.

For nominasjoner, søknader eller spørsmål kontakt leder av valgkomiteen, Philip Rynning Coker: Philipharafro@hotmail.com

22.11.2019