Hjem Solidaritetsungdom Nyheter Ny leder i Solidaritetsungdom

Ny leder i Solidaritetsungdom

På Norsk Folkehjelp Solidaritetsungdoms sjette ordinære årsmøte helgen 10.-12.03 ble Philip Rynning Coker valgt som ny leder

Philip er 27 år gammel og kommer fra Oslo. Han har lang fartstid i organisasjonen og har blant annet vært sekretær i Nidaroslaget, leder i Bislett og har det siste året vært politisk nestleder i sentralstyret. Samtidig med dette har han skaffet seg en master i sosialantropologi, og en jobb ved transportavdelingen på Ullevål sykehus.

Coker forteller at han ble med i Solidaritetsungdom fordi han ønsket å bidra til en mer rettferdig verden, både hjemme i Norge og internasjonalt. Han mener Norsk Folkehjelps politikk pluss et flott sosialt miljø har gjort det enkelt å fortsette å være aktiv, og han er klar på at det er de flinke lokallagsmedlemmene som er noe av det mest spennende med å få lede Solidaritetsungdom.

Se opp for intervju med den ferske lederen i neste nummer av Appell!

 

Med seg i styret har Coker fått:

1.nestleder Camilla Boyle fra Nidaros, 2.nestleder Ida Østvold Sveinhaug fra Bergen, styremedlem Nour Aburashid fra Larvik, styremedlem Reidun Ryland fra Blindern, vara Joakim L. Lossius fra Bislett og vara Stian Bjørgen fra Bislett. Fagbevegelsesrepresentant skal komme fra NTL Ung.

Kontaktinformasjon til det nye styret finner du her: https://www.folkehjelp.no/Solidaritetsungdom/Styret-i-Solidaritetsungdom 

20.03.2017 |