Hjem Vårt arbeid Flyktning og inkludering Asylmottak Torshov Redd Barna inviterte med barnefamiliene på Torshov Transittmottak til drømmedag på Tusenfryd

Redd Barna inviterte med barnefamiliene på Torshov Transittmottak til drømmedag på Tusenfryd

Tur til Tusenfryd for barna på Torshov

Frivillige fra Torshov Redd Barnas barnegruppe arrangerte siste lørdagen i juli en flott utflukt til Tusenfryd for barn og deres foreldre bosatt på Torshov transittmottak.
Frivillige i Redd Barna ville arrangere en tur til Tusenfryd for barn og deres foreldre bosatt ved Torshov transittmottak. Lørdag 25. juli var 18 barn og voksne fra mottaket til Tusenfryd sammen med 5 frivillige.
Regnværet som var meldt ble aldri noe av, og det var en sliten, men veldig fornøyd gjeng som gikk av bussen på Torshov på slutten av dagen. Det var tydelig at barna hadde hatt en fin dag og foreldrene var veldig takknemlige og så hvor mye barna deres koste seg denne dagen.

Viktig med positive opplevelser
Ventetiden for barn ved asylmottak kan bli ekstra lang i sommerferien, og viktigheten av positive opplevelser blir ekstra stor. Det var derfor med stor glede frivillige fra Redd Barna kunne tilby tur til Tusenfryd denne lørdagen for store og små ved Torshov transittmottak.
Det var en forventningsfull gjeng som satte kursen sørover og øynene ble store da karusellene på Tusenfryd kom til syne fra bussen. Mange karuseller ble prøvd av store og små, før det var tid for lunsj på Vertshuset kl. 13.00. Etter en god lunsj var det igjen tid for lek og moro. Noen av de minste barna badet i badeanlegget, mens andre var opptatt av å rekke alle de spennende attraksjonene. Avslutningsvis ble det delt ut is til alle barna før vi satte kursen tilbake til mottaket.

Kjempesuksess!
De fem frivillige fra Torshov Redd Barnas barnegruppe som var med til Tusenfryd, var alle enige om at dette hadde vært en kjempesuksess!
Barna koste seg fra start til slutt, og det var en glede å få være sammen med dem en hel dag og se hvor gøy de hadde det. Til sammen deltok 23 barn og voksne på utflukten, og det var ikke tvil om at dette hadde vært en fin og minnerik dag for barn og voksne ved Torshov transittmottak.

Hilsen Redd Barna

Frivillige: 

Anders Sørlien
Jonida Abazaj
Chahida Bou
Christian Grevstad
Hawi Nou Siad

06.08.2015 | Hugo Limkjær