Våre mannskaper får profesjonell opplæring

Bli medlem
Hjem Vårt arbeid Redningstjeneste og førstehjelp

Redningstjeneste og førstehjelp

Når noen går seg bort eller kommer til skade i fjellet, er det frivillige som rykker ut for å hjelpe.

Norsk Folkehjelp har 2000 frivillige redningsmannskaper i beredskap for samfunnet, og vi vil gjerne ha flere med på laget!

Som frivillig hos oss kan du engasjere deg i det du interesserer deg for innen redningstjeneste og førstehjelp. Våre frivillige bidrar blant annet som søk- og redningsmannskap, førstehjelpere på ulike arrangementer eller som førstehjelpsinstruktører.

Vi har lokallag over hele landet som er organisert etter lokale behov. Noen lokallag har spesialisert seg på søk- og redningsoppdrag, mens andre jobber mest med førstehjelpstjenester på ulike arrangementer og førstehjelpsopplæring.

Her  kan du lese mer om hvordan du blir frivillig hos oss.

 

Nyheter om Redningstjeneste og førstehjelp:

Leteaksjonen som rystet Sørøya

Når 57 år gamle Erna går seg bort i tåka på Sørøya, rykker Norsk Folkehjelp Hasvik ut på sin første leteaksjon noensinne.
15.01.2018 | Ida Kroksæter

Nytt førstehjelpsprosjekt: Høykvalitets hjerte-lungeredning

Med støtte fra Extrastiftelsen inviterer Norsk Folkehjelp nå lokallagene til å søke om og være med på prosjektet «med hånden på hjertet»....
30.11.2017 | Ida Kroksæter

En million til å redde liv

Norsk Folkehjelp har fått over en million kroner fra Gjensidigestiftelsen for å se på hvordan frivillige organisasjoner kan brukes mer ak...
21.11.2017 | Ida Kroksæter